Ridläger

Som tidigare år bjuder våra läger på härliga dagar med ”hästiga” aktiviteter och gemenskap! Ridlägren anpassas efter erfarenhet och ålder och under varje läger delas eleverna upp i olika ridgrupper.

Under lägret får du prova på att rida olika hästar och vi rider både på banan och i skogen. Möjlighet finns att ta med egen häst utan extra kostnad!

Minsta antal deltagare är 4 på varje läger. Vid lägre antal deltagare ställs lägret in och man erbjuds ett annat läger som alternativ. Anmälan är öppen fram till två veckor före lägerstart – men först till kvarn...!

Om du är osäker på vilket läger som kan passa, kontakta Linda. Mer info om våra ridläger hittar du här nedan. Anmälningsformulär finns längst ner!

 

Detta gäller för våra ridläger på Stall Liori:

  • Man tar med sig egen matsäck. Kyl, frys och micro finns.
  • Ta med fickpengar till glass och liknade för besök på Hafsten Swecamp Resort.
  • Använd klädsel som passar för vädret men som är SÄKRA i stallet, man får t.ex. inte rida i tofflor eller linne (om ni är osäkra på klädsel, fråga gärna).
  • Badkläder och extra kläder är bra att ha när vi inte är i stallet.

Frågor? Kontakta Linda:
Telefon 0736-71 07 39
mail stallliori@gmail.com

Just nu finns inga inplanerade läger

Information kring anmälan

Skriftlig anmälan görs via detta formulär. För att anmälan ska gälla betalar man också in 500 kr av ridläger­avgiften i anmälningsavgift. Därefter får man en bekräftelse på sin anmälan och mer information via mail. Man betalar då resterande den av ridl­äger­avgiften till BG 372-8706.

Anmälan är bindande. Vid åter­bud senast 2 veckor innan lägret betalas ridläger­avgiften tillbaka, dock inte an­mälnings­avgiften! För senare åter­bud åter­betalas avgift endast mot läkarintyg.

 

Övriga önskemål

Om du saknar något, tycker att lägren inte passar eller man har något annat önskemål, kontakta mig gärna!

Linda Stångberg
Telefon 0736-71 07 39
mail stallliori@gmail.com