Villkor

Återbud och igenridning

På Stall Liori erbjuder vi möjlighet att rida igen i mån av plats, om man på något vis fått förhinder att delta i den ordinarie ridgruppen. Återbud ska lämnas så snart som möjligt. För att få rida igen måste återbud lämnas senast kl 11.00 (8.00 gäller för ridlekis på lördagar) samma dag som ridning sker. Skicka ett mail, SMS eller ring och lämna ett meddelande på telesvar.
För att återbudet ska vara giltigt på mail och SMS hör jag av mig tillbaka när jag mottagit ert meddelande. Igenridning sker i mån av plats och MÅSTE ske på samma termin som man missat ridning och man ansvarar själv för att boka in sig, främst i ordinarie grupper.
Man kan inte byta igenridning mot nya lektioner. Om man sagt upp sin ridplats får man inte ta igen tidigare missade lektioner!

OBS! INGEN IGENRIDNING KAN SKE UNDER SISTA VECKAN PÅ TERMINEN!

Fakturor

Det är förskottsbetalning på all ridning om inget annat anges. Fakturor mailas i regel ut, vid önske­mål kan faktura på papper delas ut. Betalning sker för 5 ggr/faktura (om inget annat anges) och betalas in på bankgiro 372-8706.

Mängdrabatt

  • Om man är 3 st i en familj som rider (på samma faktura)
    får man 5% rabatt på den yngstes ridavgift.
  • Om man är 4 st i en familj som rider (på samma faktura)
    får man 10% rabatt på den yngstes ridavgift.

Betalningspåminnelse

I de fall en betalningspåminnelse måste skickas för ej betald faktura kommer Stall Liori att ta ut en påminnelseavgift. Obs! endast 1 påminnelse går ut!! och därefter går den vidare till inkasso.

Uppsägning av ridplats

Det är en fakturaperiod, 5 veckor, i uppsägningstid. Uppsägning ska ske skriftligen, via mail eller SMS. Ett svar från mig är viktigt för att veta att information gått fram. Ridplatsen är din och ridavgiften fortsätter att löpa ända tills man sagt upp sin plats. Man är betalningsskyldig under uppsägningsperioden även om man ej deltar i lektionerna. När man sagt upp sin plats får man ej ta igen missade lektioner.

Inställd lektion

Vid särskilda omständigheter kan lektion ställas in. Detta meddelas i huvudsak på hemsidan eller via mail. Möjlighet att ta igen den inställda lektionen erbjuds.

Viktig info – smitta/kvarkavarning!

I Västra Götaland har det varit konstaterad kvarka på flera ställen under senaste året och många fall i vinter. Vi ber alla som rör sig i olika stall, eller med andra hästar, att iaktta försiktighet!

Om ni varit i ett annat stall ska ridkläderna tvättas och ridskor, hjälm och ridväst behandlas med desinfektionsmedel (t.ex. Virkon) innan ni kommer hit. Låna hjälm och väst av oss om ni har svårt att desinfektera dem!

Vill ni läsa mer om kvarka så finns det bra information på SVA:s hemsida

Tack för förståelse och visad hänsyn!
Linda Stångberg, Stall Liori