Börja rida

Vill du börja rida hos oss?

Vi erbjuder ridning för barn, ungdomar och vuxna. Oavsett om du är nybörjare eller har ridit tidigare så hittar vi tillsammans den typ av ridning som passar dig.

För att börja hos oss fyller du i en blankett som du hittar här nedan.
På anmälningsblanketten fyller du även i vilken typ av ridning du är intresserad av.
Grupperna fylls på löpande under terminen. Finns det ingen plats just nu kontaktar vi dig när en plats blir ledig.

Ridlekis

Ridlekis är för de allra minsta barnen. Lektionerna hålls varannan lördag (jämna veckor). De minsta barnen är 1 år och de största 6 år.

Halva tiden rider barnen, och halva tiden gör vi i ordning hästarna. Stallisarna är med och leder hästarna och är behjälpliga med skötsel. Barnen får lära sig om hästhantering och vad man gör i stallet. Barnen får rida mycket i skogen, vilket är bra för balansen. Det förekommer också andra aktiviteter på lektionerna, exempelvis ponnyagility och löshoppning.

Ridutbildning

Vi har många olika grupper för dig som är för stor för ridlekis. Från nybörjare till specialgrupper, hoppning, dressyr, uteritter och mycket annat!

När du är elev på Stall Liori får du inte bara lära dig att rida. Du får också lära dig det mesta om vad som behövs för att ta hand om en häst – du får helheten.
Hos oss ingår det i undervisningen att lära sig att hantera en häst: om ledarskap, om hästhållning – utfodring, stallsysslor med mera.

Här finns även specialgrupper för dig som vill utveckla dig mer i dressyr, markarbete och hoppning.

Anmälan

Klicka på rutan ”Anmälan börja rida” och fyll i formuläret. Grupperna fylls på löpande under terminen. Finns det ingen plats just nu kontaktar vi dig när en plats blir ledig.

Telefon 0736-71 07 39
Mail stallliori@gmail.com